Slik kan du tjene penger på og blogge

Du har sikkert lest i avisa om disse bloggerene, som tjener masse penger på og blogge.Men det er faktisk slik at du også kan tjene penger på og blogge.

Her er 3 måter du kan tjene penger på bloggen din, og hvilken måte vi mener du bør satse på:

1. Annonser

Annonser er foreløpig den mest vanlige måten å tjene penger på blogging på, og det er stort sett det folk forbinder med å tjene penger på blogging. Det finnes flere måter å tjene på annonser på.Noen er bedre enn andre, men generelt består det av at du viser andres innhold på din blogg.

Du kan registrere deg på forskjellige nettverk som plasserer annonser på bloggen din, for eksempel Google Adsense. Da plasserer nettverket annonser på bloggen, uten at du har noe innflytelse over hvilke annonser som vises. Du tjener penger ved at annonsen vises, eller ved at folk klikker på annonsen.

2. Sponsede innlegg/samarbeid

Det er ganske mange bloggere som har et større eller mindre samarbeid med bedrifter.Det vil naturligvis også variere etter hvor stort publikum bloggeren har, lesertall betyr mye for annonsører.

3. Affiliate

Affiliate er en annen form for annonsering, som alle bloggere benytter seg av. Ved å være en affiliate, får du nemlig inntekter av salget.Annonsørene har for eksempel en rabattkode du kan oppgi i en nettbutikk. Den koden er spesifikk for den bloggeren, og når man bruker den koden registreres det i systemet. Leseren som bruker koden får rabatt, og etter hvert får bloggeren utbetalt en fast andel av salg med den koden.Se listen under, for oversikten over de ulike nettverkene som lar deg tjene penger på affiliate.

1.  Daisycon.com

2. Tradetracker.com

3.  Adservice

4.  Tradedoubler

Denne siden er stengt!